Overview Features Instructions Performance Forum Downloads Products Reseller Contact

Welcome to the Apollo Forum

This forum is for people interested in the APOLLO CPU.
Please read the forum usage manual.
VISIT APOLLO IRC CHANNEL



All TopicsNewsPerformanceGamesDemosApolloVampireCoffinReleasesLogin
Documentation about the Vampire hardware

Unsupported Single.

Jamie Chapman

Posts 24
09 Nov 2019 17:05


Hi Guys,
 
  Just installed a vampire A500 2.1 In an amiga 500.  The person I bought it off told me it had the lates coffin OS on it ?
 
  Its running gold 2.11 core
 
  Anyway when I switch the computer on I get the Vampire boot logo on the DIGITAL-VIDEO but once it starts booting my Sony Bravia displays unsupported device.
 
  Any ideas what I need to do please ?
 
  Thanks


Gunnar von Boehn
(Apollo Team Member)
Posts 4192
09 Nov 2019 17:08


Jamie Chapman wrote:

Any ideas what I need to do please ?

Do you have a monitor also attached to the RGB of the A500?
Then I would propose to boot without SS.


Jamie Chapman

Posts 24
09 Nov 2019 17:09


That works.  But do. I need to old school and delete screen mode prefs ?


Gunnar von Boehn
(Apollo Team Member)
Posts 4192
09 Nov 2019 17:18


Jamie Chapman wrote:

That works.  But do. I need to old school and delete screen mode prefs ?

Yes this would work.
I assume the saved P96 prefs are just not accepted by your Monitor.
This is very normal.
On AMIGA OS , people can invent their our Screenmodes tuned to their monitor - which not every monitor might like.




Jamie Chapman

Posts 24
09 Nov 2019 17:44


Sorry for all the question and feel free to point in direction of some documents.  Moved the monitor drivers to get it to work.

Which driver is for the HDM ,  UAE or Vampire ?

And is it. just controlled by Picasso96 Prefs ?

posts 5